/hamag/assets/airfryer-big-jpg-313.jpeg

Smażenie powietrzem!

Philips wprowadził nowe urządzenie do swojej oferty. Od teraz można smażyć bez strachu o zawartość tłuszczu w ulubionych daniach.

Data publikacji: 21.10.2015

Airfryer to urządzenie, w którym można smażyć potrawy na niewielkiej ilości tłuszczu lub całkowicie z niego zrezygnować. Najnowsza technologia RapidAir umożliwia smażenie, pieczenie i grillowanie przy użyciu powietrza. Potrawy są chrupiące na zewnątrz i delikatne w środku, zdrowe i lekkostrawne. Frytki mogą zawierać nawet do 80 % mniej tłuszczu w porównaniu z frytkami przygotowanymi w zwykłej frytownicy firmy Philips. Airfryer to sprzęt wielofunkcyjny, w którym można przyrządzić m.in. grillowanego kurczaka i warzywa, steka wołowego, chipsy z jabłek czy jarmużu lub upiec sernik. Za pomocą cyfrowego ekranu dotykowego można kontrolować czas i temperaturę gotowania, a także zapisać ustawienia ulubionego dania.

Philips AirfryerFot.: materiały prasowe

Philips Airfryer HD9240/30 - cena

Zobacz także

Małe AGD do kuchni / #News

unold-48155-classic-jpg-7139

Naleśnikarka Unold 48155 – szybko i przyjemnie

Chcesz, żeby przygotowywanie naleśników było tak przyjemne, jak ich jedzenie? Pomyśl o naleśnikarce!

Małe AGD do kuchni / #News

bosch-mes4010-classic-jpg-6451

Bosch MES4010 to sposób na świeże soki o każdej porze roku

Sokowirówka MES4010 firmy Braun to sprzęt, który doceni każdy smakosz soków (i nie tylko).

Małe AGD do kuchni / #Test

classic-02-jpg-6087

Wolna kuchnia – test wolnowaru Crock-Pot®

Powolne gotowanie to prawdziwa frajda dla miłośników aromatycznych potraw.